Dostava jela na VračaruDostava jela

Dostava jela na Vračaru

Dostava jela na Vračaru predstavlja pravi spas, naročito u kasne popodnevne sate. Užurbani način života ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. Bilo da živite sami ili sa porodicom, slobodnog vremena nikada nema dovoljno, a neretko se i zbog nagomilanog stresa zaboravi na obrok.

Ipak, redovna ishrana je od velike važnosti za kompletno zdravlje i dobrostanje organizma. Svi nutricionisti preporučuju makar tri obroka dnevno, odnosno doručak (kao najvažniji obrok), ručak i večeru. Ujedno, poslednji obrok treba da bude najumereniji kako zbog zdravlja, tako i zbog linije i fit izgleda.

Ukoliko kuburite sa slobodnim vremenom, dostava jela na Vračaru je idealno rešenje. Potrebno je samo da odaberete omiljeni obrok za kojim žudite i on će se u veoma kratkom roku naći na vašoj adresi.

Dostava jela na Vračaru – Kakvu hranu pripremamo?

Da li znate šta jedete? Da li znate koliko je stara hrana koju unosite u organizam? Imate li uvid u to da li je bila zdrava životinja čije meso jedete? Znate li kojim hemikalijama je prskano voće i povrće koje sa uživanjem konzumirate?

Mi znamo! Restoran Komuna sa zadovoljstvom ističe poreklo svih namirnica od kojih su napravljeni obroci u našoj kuhinji.

Pripremamo hranu i tople obroke sa najvećom pažnjom i ljubavi, kako prema tradicionalnim receptima, tako i prema našim gostima. Uživamo u tome da ispratimo svoje goste zadovoljne i sa osmehom na licu.

Hrana koju konzumirate u restoranu Komuna pripremana je od namirnica sa strogo kontrolisanim geografskim poreklom.

Šta to znači?

Na našem meniju, a u vašem tanjiru, nalaze se samo jela pripremana od namirnica kojima se zna tačno i precizno poreklo. Domaća i proverena hrana jedino su šta dolazi u obzir u našem restoranu.

Dostava jela na Vračaru

Bilo da želite da vam dostavimo hranu za doručak, ručak ili večeru, tim restorana Komuna samo za vas će pripremiti najukusnija jela po tradicionalnoj recepturi naših baka, a koristeći samo namirnice kojima se precizno zna poreklo.

  • Piletina iz slobodnog uzgoja „BioTim“;
  • Povrće sa poljoprivrednog gazdinstva Šandora Balanjija“ ili Šokšić;
  • Jagnjeće meso sa „Peštera“;
  • Junetina iz slobodnog uzgoja;
  • Mlečni proizvodi mlekare sa tradicijom „Petrov“.

Navedena gazdinstva samo su jedan deo onoga što vas očekuje u restoranu Komuna. Ujedno, kod nas možete da obavite i dnevnu ili nedeljnu nabavku zdravih namirnica sa geografski kontrolisanim poreklom, i da uživate u njima u toplini svog doma. Ipak, atmosfera kod nas je više nego prijatna, jer možete da uživate ne samo u sjajnim i zdravim obrocima, već i u veseloj muzici i toplim razgovorima.

Dostava jela na Vračaru – Kako do ukusnog obroka?

Obroke u restoranu Komuna možete da konzumirate na nekoliko različitih načina. Uživanje u našem prepoznatljivom i ugodnom ambijentu je više nego komforno. Ljubazno i susretljivo osoblje uvek je vama na usluzi ne samo da vam boravak i obrok u restoranu učini što prijatnijim, već i da vam predloži specijalitete dana i specijalne ponude restorana.

Ujedno, ukoliko želite da uživate u svom obroku sa namirnicama strogo kontrolisanog geografskog porekla na nekom drugom mestu, i tu smo spremni da vam izađemo u susret. Dostava jela na Vračaru, ali i drugim delovima grada, moguća je u restoranu Komuna. Bilo da vam je potreban topao, sočan, mirisan i zdrav obrok kod kuće ili na poslu, naš tim je tu, spreman da vam dostavi ukusno jelo.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i kažete nam šta je potrebno da vam pripremimo. Ukusno jelo skuvano po tradicionalnoj recepturi naći će se u vašim rukama u najkraćem mogućem roku.

Restoran Komuna – Tradicionalni recepti naših baka

Restoran Komuna vrši dostavu jela na teritoriji Vračara, ali i drugim beogradskim opštinama. Ujedno, kod nas možete i da rezervišete hranu, pa da je samostalno preuzmete. U želji da vam što više olakšamo pripremu hrane i zdrave, kao i nutritivno bogate obroke, restoran Komuna nudi brojne opcije isporuke i serviranja hrane.

Dostava jela na Vračaru

Posetite nas u ulici Maksima Gorkog 41 na Vračaru i uživajte u obrocima sa namirnicama geografski kontrolisanog porekla.

Pripremamo obroke na koje ste možda i zaboravili. Miris mekika ranim jutrom ili topli gulaš u vreme ručka, vratiće vas u detinjstvo i osvežiti davne uspomene na jela koja je pripremala vaša baka i postavljala ih na porodični sto. 

Negujemo tradiciju! Vraćamo uspomene! Nudimo vam detaljan uvid u poreklo hrane koju konzumirate! Pružamo hedonizam na najvišem mogućem nivou. Čekamo vas u toplom ambijentu na Vračaru.

#-#-#-#-# 0extracted.pot (PACKAGE VERSION) #-#-#-#-#

  1. […] poslu, tokom putovanja… Obroke možete samostalno da preuzmete, a možemo i mi da izvršimo dostavu na željenu adresu. Podržavamo vas u potpunosti da učinite nešto za sebe i pružite svom organizmu ono najbolje i […]

Add a Comment