VRHUNSKA JELA

Restoran Komuna je zamišljen kao spona između domaćih poljoprivrednih gazdinstava, koji proizvode organsku hranu i neorgansku sa geografskim poreklom, i ljudi koji za svoju porodicu biraju samo najzdravije proizvode.

TRADICIONALNI RECEPTI

U našem restoranu, možete uživati u najfinijim gastronomskim specijalitetima, spremljenim po najboljim, starinskim receptima. Svi proizvodi koje koristimo u svojoj kuhinji imaju provereno geografsko poreklo, što je garant kvaliteta i sigurnosti.

DOMAĆA PROVERENA HRANA

Pileći paprikaš sa paprikom iz Leskovca, goveđi gulaš sa junetinom iz Šumadije ili kiseli futoški kupus sa banatskim sudžukom – kod nas je sve domaće, provereno i slasno! Od njive do trpeze – to je lajtmotiv koji čini esenciju restorana Komuna.

dostava obroka vračar dušanovac beograd

DOSTAVA OBROKA NA VAŠU ADRESU

Možda ste ipak isuviše umorni da biste kuvali, a želeli biste da pojedete nešto zdravo i provereno? Samo jednim pozivom naši specijaliteti stižu na vašu trpezu. Specijalna vozila, opremljena i klimatizovana tako da očuvaju temperaturu i svežinu hrane, pouzdano su sredstvo da ono što ste poručili stigne do vas brzo i efikasno.

Ukoliko pak želite da u povratku s posla podignete svoj obrok, spakovaćemo ga za vas tako da ostane topao kada stignete kući.

Naši obroci spremljeni od proverenih namirnica za Vas, sa puno ljubavi i pažnje, na Vašoj adresi u kratkom roku!

JELA SPREMLJENA PO TRADICIONALNIM RECEPTIMA

Da li ste se uželeli mirisne savijače, od ručno razvijanog testa, kao što je to nekad činila vaša baka? Osećate li miris pečene pite sa nadevom od sjeničkog sira, taraškog krompira ili fruškogorskih jabuka? Sa nama se možete vratiti u detinjstvo i podsetiti se bezbrižnih dana.

Imate neko omiljeno jelo, koje niste dugo probali – samo poželite i mi ćemo ga spremiti za vas. Ako nameravate da za celu nedelju obezbedite zdrave kuvane obroke, kod nas možete dogovoriti sedmodnevni jelovnik. Vaše je samo da se opustite i uživate sa svojim najdražima.

restoran komuna vracar